1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

PDFStampaE-mail

Komunikate i rrjetit F.A.R.E. mbi tragjedine ne Himare


tragedia-himareRrjeti F.A.R.E. (rrjeti i shoqatave shqiptare ne Emilia Romagna)

Shpreh dhimbjen e thellë për aksidentin tragjik në aksin e Himarës dhe ngushëllime familjarëve të viktimave dhe Kombit Shqiptar për këtë humbje të madhe.

Bologna, 21/05/2012